Lauwwarme aardappelsalade
Bereidingstijd:
20-30 minuten
Keuken:
Nederlandse keuken
Smaak:
Anders
Techniek:
Bakken
Soort gerecht:
Vegetarisch
Ingrediënten voor 4 personen
500 g vastkokende aardappelen
zout, peper
1-2 el citroensap
2 el groentebouillon
3 el notenolie
2 el fijngesneden zwarte olijven
1 el fijngesneden sjalot
2-3 el fijngesneden koriander of bladpeterselie
snufje paprikaÂpoeder
12-16 partjes half gedroogde tomaatjes op olie
de blaadjes van 1 bosje waterkers
Voorbereiding:
Kook de aardappelen in circa 20 min. gaar, giet ze af en snijd ze in partjes.
Meng citroensap, bouillon, olie, olijven, sjalot, koriander, paprikaÂpoeder en wat zout en peper.
Bereidingswijze:
Schep deze dressing door de warme aardappelen.
Laat tot lauwwarm afkoelen.
Voeg dan tomaatjes en waterkers toe
Serveertip:
Serveer met een gepocheerd ei.